Un rescat a la glaciació de Würm (1)

Encara no havia sortit el sol, però els tres membres del clan Mutaki al rescat del seu company segrestat per una tribu violenta i desconeguda, ja s’apropaven a l’indret on en el seu moment van trobar a la lloba i els seus cadells i van ser, posteriorment, els seus companys atacats.
Abans d’arribar, un crit d’advertència sorgit entre els arbres els va fer parar. Eren els dos membres dels Momo que havien passat la nit al lloc dels fets, ja que a la vesprada del dia anterior van ensumar-se que alguna cosa havia anat malament. Van observar als dos Mutaki, i no semblaven encaixar amb l’aparença dels temuts Atapró, i sí amb la informació que tenien dels altres clans que s’havien trobar al voltant dels cànids un parell de dies abans.
Mentre es va fer un silenci a l’ambient, dos Wakanda van aparèixer també en escena, en posició defensiva i sense dir gaire cosa, però amb cares d’estar per pocs romanços. Com a les pel·lícules, quan semblava que la situació no es podia complicar més, els dos membres dels Kholodnaiakrov que havien sortit del poblat a la recerca dels dos companys desaparescuts, van irrompre també en el joc de mirades desafiants i ambient tens que s’havia creat.

eyes-260571_960_720

Opció 1. Els membres del vostre clan, davant la situació, decideixen atacar primer.

Opció 2. Els membres del vostre clan, davant la situació, decideixen abandonar el tó ofensiu i aixequen els braços enlaire en senyal de pau.