Ser fidels a la paraula

Van decidir ser fidels i tornar a la clariana a la nit. Van sortir del poblat Momo al capvespre, però aquest cop ho van fer altres dos membres del clan. La informació sobre que la lloba estava ferida per altres humans, va propiciar que la milor caçadora i el millor guia anessin al capdavant en aquesta nova tasca.

sapiensdos

Quan van arribar a l’indret indicat van comprovar que alguna cosa no pintava del tot bé. Van trobar restes de sang i de pell pels voltants, a més a més de moltes restes de petjades i rastres de cossos. Els dos exploradors van comprendre que el pitjor dels seus temors tornava a la realitat: humans que atacaven altres humans i els segrestaven. Encara a l’ambient podien ensumar l’olor de la por barrejada amb el de la sang, o de terra remoguda per  les petxades i arrossegades de cossos.
Van discutir què fer, si tornar al seu poblat o continuar seguint els rastres. Entre totes dues opcions, finalment van decidir quedar-se a passar la nit, vigilant per si els autors d’aquesta malifeta tornaven per netejar el seu rastre de sang i destrucció. Al dia següent, amb llum, podrien decidir millor què fer, tots dos van pensar que el què feien era l’opció més realista i segura. Seria una nit dura, ja que més enllà de les pells, no volien encendre cap foc que cridés l’atenció.
El millor caçador dels Momo es dirigí a la seva companya i li va dir:

Tinc por. I si fins aquí han vingut els Atapró?

farcryprimal31
Fotograma del joc Far Cry Primal

Fi de l’acte