Roma

Tornar a l’índex de continguts

Tasca 1.

– Heu de visualitzar el contingut del “VoiceThread” i entregar via Classroom les respostes a les preguntes que figuren en el mateix. Podeu deixar els vostres comentaris o dubtes en el “Voice Thread”, fins i tot us animo a penjar recursos. Són 3 diapositives, una d’elles amb el vídeo que us servirà de base per fer les preguntes. Per a la seva consulta fes clic aquí.El vídeo, en qualsevol cas, també ho deixo aquí per a la seva visualització:https://www.youtube.com/watch?v=UF_yHrFP1Ls

Tasca 2.

B2vv-xKIQAAZI_B-Heu de presentar un còmic/tira còmica o un meme relatiu a la Roma de l’Antiguitat. Per a dita finalitat podeu fer servir les vostres capacitats artístiques innates, o bé fer ús d’alguna aplicació digital com les proposades en aquesta tasca o altra que considereu oportuna. El còmic o meme pot fonamentar-se en un personatge històric, un fet concret, o senzillament en el dia a dia de persones que van viure a la Roma de l’antiguitat.Cal que penseu l’argument abans de començar el còmic o meme, cercar informació sobre el tema que voleu tractar i que tingui un mínim de rigor històric.

Llista d’apps proposades:

  • Comic and Meme Creator: disponible en Android i iOS. No té cost però sí anuncis.Comic Book!: disponible a iOS i és de pagament.Pixton: versió web i amb aplicacions per a diferents dispositius. Té versions sense cost, per exemple la versió d’estudiants per a ús personal.També ho podeu fer a partir d’alguna aplicació de presentacions com Powtoon.

Recursos que poden ser útils per tal de crear un còmic o meme. No cal consultar-los tots, però sí uns quants per tal de crear una tasca amb un mínim de rigor:

  • Com jugaven els nens i nenes a la Roma de l’Antiguitat. Fes clic aquí per a la seva consulta.Com vivia la major part de la població a la Roma Antiga. Fes clic aquí per a la seva consulta.Ser dona a l’antiga Roma: fes clic aquí per a la seva consulta.

0bcea447fa82e80b3582a84b8b1ad8d9https://www.youtube.com/watch?v=u-vcyn53bRc