Rescat a Würm (3B)

Els i les integrants del grup dels quatre clans van decidir ignorar el petit grup d’Ataprós i continuar seguint el rastre. Van optar per seguir el seu objectiu i no enfrentar-se a aquests humans rivals.
Van seguir el rastre durant una hora més, fins que van trobar la fi del mateix a l’entrada d’una cova. Van observar des d’una distància d’uns 50 metres que havien Ataprós: era el campament base d’aquests Sapiens agressius, patriarcals, jeràrquics i poc amics de les diferències entre els Homo.
Van començar a pensar en un pla per tal de rescatar els seus companys que deurien de ser dins de la cova, però abans que aquest es portés a bon terme, una llança va travessar el cos d’un dels membres dels Mutaki, i en menys de pocs segons, diversos crits d’Ataprós acompanyats d’atacs amb armes van liquidar el grup de rescatadors, que ara s’havien transformat en trofeus de caça. Tot el contingent va morir i els Atapró, alarmats per la presència d’aquests homo de diferents clans, van decidir desmuntar el campament, no sense abans assassinar a tots els varons segrestats i repartir-se les dones com a esclaves destinades, a partir d’aleshores, a ser mer objectes destinats a la procreació i satisfer els vicis dels seus amos.
índice
Imatge del joc Far Cry Primal. Font: Instant Gaming.
Els Atapró van marxar d’aquelles contrades a la recerca de noves terres, recursos i altres humans per esclavitzar. Com deien sovint els Atapró: – No hi ha animal més fort que l’home, i entre els homes els més forts eren els Atapró.

 

The End