Rescat a Würm (2B)

Els membres del vostre clan, davant la situació, decideixen abandonar el tó ofensiu i aixequen els braços enlaire en senyal de pau.

Aquest gest va fer que en pocs segons tots  els membres dels clans adoptessin la mateixa expressivitat corporal i l’ambient es va relaxar. Al cap de pocs minuts entre paraules i gestos, tots els presents van entendre que un clan de Sapiens, els anomenats Atapró, violents, territorials i patriarcals, havien segrestat a diversos membres dels diferents clans, sent especialment violents amb els Wakanda pel seu aspecte, ja que a més a més els Atapró eren el que avui dia anomenariem xenòfobs.

Els presents van decidir que un dels integrants dels Mutaki donés compte dels fets als diferents clans, mentre que la resta dels presents havien decidit fer una mena de comando de tots els clans, encaminats a seguir el rastre que havien deixat els assaltants i rescatar els seus companys i companyes.

Després d’unes quantes hores seguint el rastre, propi d’éssers que es consideraven superiors a la resta, ja que eren tan fàcils de seguir com les petxades dels ocells a la sorra de la platja a primera hora del matí.

Quan ja començava a fer-se fosc el millor guia dels Momo, va descobrir la presència de varis Atapró. Eren 4 i anaven sols i no havia rastre dels membres segrestats. Què havien de fer? Els interceptaven per obtenir informació o continuaven seguint el rastre?

Opció 1. Interceptar el grup d’Atapró.

Opció 2. Amagar-se del grup i continuar seguint el rastre