Opció 1. Tornen directament al seu poblat

Els dos integrants del clan van decidir tornar directament al seu poblat, ja que van considerar, finalment, que quedar-se a xafardejar era quelcom perillós. La ferida de la lloba semblava cosa d’alguna humanitat encara desconeguda, i veient que membres de quatre clans s’havien arreplegat davant aquest fet, van pensar que el millor era tornar al campament i a les seves espectaculars vistes al Mar.
De camí de tornada, amb el jove cadell seguint el pas dels dos Kholodnaiakrov, van sentir uns crits forts per totes les seves bandes. Van sortir uns 15 Sapiens, amb llances, destrals de pedra i ganivets d’os. Anaven pintats i feien pintes de no menjar molta fibra a la seva dieta pels crits què feien, tal qual fossin ossos cavernaris
Les dues víctimes i el cadell d’aquests Homo Sapiens cabrejats van sortir cames ajudeu-me, amb tanta velocitat que ràpidament van deixar els atacants amb un pam de nas. Malauradament en la seva cursa, tots tres van caure per un barranc, morint els dos membres dels Kholodnaiakrov a l’instant.
Un cop de dia, al poblat amb vistes dels Kholodnaiakrov ningú temia res pels seus companys. Havia parat d’udolar l’animal i van pensar que s’havien quedat al bosc amb el mateix. De fet existia el debat si arribarien amb l’animal viu o mort. Així doncs, pel matí l’activitat al poblat era força rutinària: un grup de recol·lectors van iniciar la seva ronda diaria, mentre altres es quedaven al poblat vigilant la canalla més jove, descansant o preparant ornaments.
Però quan es va fer fosc, cert neguit s’ensumava a l’ambient, ningú podia dormir davant l’absència dels seus dos companys, així que entre ells va començar a aparèixer la idea d’anar a veure si es trobaven bé. A trenc d’alba un grup de membres del clan van sortir a la seva recerca, quan finalment trobaren els cossos sense vida d’aquells dos Kholodnaiakrov. Al seu costat, el cadell de llop llepava les ferides dels dos cossos amb la sang completament freda. Van recollir els cadàvers i els van enterrar mirant la sortida de sol, vers a la seva terra mítica.
Amb el cadell, la seva sort va ser millor. La gent del clan van apreciar el gest de l’animal quan van trobar els cossos. Així que van decidir tenir-ho com un membre més del clan. A dia d’avui, segons alguns especialistes, la domesticació dels llops va ser un factor crucial en l’adaptació al medi de la glaciació de Würm.
wolves-and-mamoths-009

Fi