Esquerra

Els dos integrants dels Mutaki van decidir agafar el camí de l’esquerra, però quan portaven uns pocs minuts caminant, amb la petita lloba seguint les seves passes, van notar que algú els estava seguint, ja que van escoltar sorolls entre matolls i veus humanes. Un dels integrants dels Mutaki va accelerar el pas, tot just en el moment que un grup de prop d’una vintena de Sapiens, pintats i amb cara de pocs amics, van sortir al seu pas.
Entre crits i cops van aconseguir capturar un dels membres del clan, mentre que l’altra va aconseguir escapar. Des de la llunyania el fugat va observar el destí del seu acompanyant d’exploració, mentre els agressors el lligaven mentre picaven diversos cops de peu i puny al seu cos. Entre els agressors destacava un en especial, amb part de la pell de la cara cremada i que semblava donar les indicacions d’aquesta caçera d’humanitat contra humanitat.
farcryprimal31
Fotograma del videojoc Far Cry Primal
La petita lloba va morir durant l’atac, quan aquell personatge grotesc que donava ordres la va apunyalar amb un ganivet d’os. El Mutaki capturat va quedar inconscient a causa dels cops, mentre que el que fugí notava com el seu cor bategava com mai ho havia fet. Mai a la seva vida havia passat tanta por.
En arribar al poble cap al migdia, ja que va decidir amagar-se durant la seva fugida dins una cova amb unes mans humanes pintades a una paret, va informar dels fets. Entre el clan la ràbia va ser forta i, com no passava des de feia molt de temps, tots van ser unànims en afirmar que s’havia de planificar una missió de rescat.
índice
Mans associades a l’Aurinyacià
Tres integrants dels Mutaki van sortir a l’última hora de la tarda, per tal d’arribar al lloc dels fets i trobar possibles rastres per seguir quan, un cop passada la nit, la llum del dia els fes visibles. Havien acordat que, un cop distingit un rastre, un dels integrants tornaria al poblat per tal d’informar i arreplegar un grup més nombrós per a la tasca de rescat.

Fi del primer acte