Dreta

Els dos integrants del clan van decidir tornar directament al seu poblat, ja que van considerar, finalment, que quedar-se a xafardejar era quelcom perillós. La ferida de la lloba semblava cosa d’alguna humanitat encara desconeguda i veient que membres de quatre clans s’havien arreplegat davant aquest fet, van pensar que el millor seria tornar al campament i a les seves espectaculars vistes al Mar.
De camí de tornada, amb el jove cadell seguint el pas dels dos Mutaki, van sentir uns crits forts per totes les seves bandes. Van sortir uns 15 Sapiens, amb llances, destrals de pedra i ganivets d’os. Anaven pintats i feien pintes de no menjar molta fibra a la seva dieta pels crits què feien, tal qual fossin ossos cavernaris:

Les dues víctimes i el cadell d’aquests Homo Sapiens cabrejats van sortir cames ajudeu-me, amb tanta velocitat que ràpidament van deixar els atacants amb un pam de nas. Malauradament en la seva cursa, tots tres van caure per un barranc, morint els dos membres dels Mutaki a l’instant.

Fi