Dos homes millors que què?

Al final el clan ha decidit que millor anar dos homes, que les dones millor es quedin cuidant de la mainada i els ancians, que dos joves molt masculins, forts i segurs de la seva superioritat, faran callar a la lloba.

Caminen pel bosc, amb pas ferm i decidit. Es senten els amos de l’entorn. 35.000 anys després el Cinema mostrarà a aquest tipus d’homes com a exemples de masculinitat: homes durs, molt durs, els quals mai miren enrera quan hi ha foc o una explosió… Aquest parell d’homes eren els més proper a certs herois del cinema actual, però del Pleistocè!

Malauradament, un os que rondava per la zona i que s’havia despertat de la seva hivernació, tenia certa gana i va veure aquell parell d’animals que caminaven per la nit de manera tan visible i despreocupada. Va atacar primer al noi que estava darrera del primer, i quan aquest últim es va adonar que el seu company estava mort, va rebre una urpada a la cara i va ser devorat per l’os, qui, satisfet, va decidir tornar al seu cau a hivernar.

Fi