A1WakandaOp4

Van decidir que quedar-se allà era perillós. Al cap i a la fi tenia una ferida feta per una arma humana i semblava, donada la trobada amb tres clans d’Anawakanda, que aquelles terres eren un lloc massa poblat fins i tot. Potser no tots els Anawakanda eren tan sociables com els que havien trobat fins ara, tal i com explicaven altres clans de Wakanda més de l’nterior peninsular i que els coneixien de trobades en la festa de l’inici de la primavera, quan diversos clans Wakanda es trobaven per compartir coneixements i establir vincles.
Van anant fent torns per carregar la lloba ferida que, malgrat la seva corpulència i força, els va deixar fer, ja que es trobava massa cansada i feble. Després d’uns minuts caminant, uns crits i pedres que els impactaren els van espantar, mentre escoltaven unes veus que cridaven:

Ombres, Ombres, maleïts Ombres!!!!

Els cops contra ells van durar varis minuts, fins que tots dos van perdre el coneixement. La lloba, per la seva banda, va defensar amb totes les seves forces els dos Wakanda de l’atac, però un cop amb una destral de pedra al seu coll la va deixar sense vida.
Un cop de dia, al poblat Wakanda ningú temia res pels seus companys. Havia parat d’udolar i van pensar que s’havien quedat al bosc amb l’animal, no era el primer cop que els Wakanda, per no trencar amb les costums, actuaven d’aquesta manera. Així doncs, pel matí un grup de recol·lectors van iniciar la seva rutina diaria, mentre altres es quedaven al poblat vigilant la canalla més jove, descansar o preparar ornaments.
Però quan es va fer fosc, cert neguit s’ensumava a l’ambient, ningú podia dormir davant l’absència dels seus dos companys, així que entre ells va començar a rondar la idea d’anar a veure si es trobaven bé. Van decidir que dos voluntaris anirien a comprovar el bon estat dels seus companys, i si no tornaven a la propera nit, tot els membres capacitats del clan, anirien en massa al seu rescat, ja que seria símptoma d’una urgència.

Fi de l’acte 1