La Península Ibèrica de la Prehistòria a l’antiguitat

Les competències que es treballaran a l’aula durant aquesta unitat segueixen els plantejaments del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, disponibles en el següent enllaç: Currículum educació secundària obligatòria – àmbit social.

Dins del currículum les competències que s’avaluaran en aquest tema són:

Competència 1. Analitzar els canvis i les continuïtats dels fets o fenòmens històrics per comprendre’n la causalitat històrica.
Competència 2. Aplicar els procediments de la recerca històrica a partir de la formulació de preguntes i l’anàlisi de fonts, per interpretar el passat.

El sistema d’avaluació serà permanent, derivat del apunts i tasques realitzades durant les sessions. Part de l’avaluació derivarà  del sistema de rúbriques (autoavaluació i coavaluació).

Full d’autoavaluació: DESCÀRREGA.

Índex d’activitats

Península Ibèrica

-Entregar el full d’autoavaluació que teniu amunt per a la seva descàrrega, fent en aquest cas una valoració de la totalitat del curs. Com a complement del full, us demano la “nota” que vosaltres creieu que seria justa derivada de l’assoliment de coneixements i procediments que heu adquirit durant l’any acadèmic.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s