La Guerra Freda (1945-1989) [1r Batxillerat]

Les competències que es treballen a l’aula durant aquesta unitat (i tot el curs), així com els objectius d’aprenentatge i criteris d’avaluació segueixen els plantejaments del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Decret 142/2008), disponibles en el següent enllaç: Currículum de Batxillerat – Història del Món Contemporani.

El sistema d’avaluació de cada unitat serà permanent, derivat del apunts i tasques realitzades durant les sessions. L’alumnat participarà en la seva pròpia avaluació i la dels companys i companyes, malgrat que el professor és qui finalment decidirà la nota derivada de cada unitat, tenint en consideració els paràmetres del centre i especificitats de cada alumne. En principi no es planteja la realització d’exàmens, en tot cas es realitzaran com a instrument de recuperació per aquells i aquelles que no hagin assolit el nivell mínim d’adquisició de coneixements i competències.

Índex de continguts

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s