El món de la Gran Guerra [1r Batxillerat]

Captura-de-pantalla-2017-02-20-a-las-20.27.54

Les competències que es treballen a l’aula durant aquesta unitat (i tot el curs), així com els objectius d’aprenentatge i criteris d’avaluació segueixen els plantejaments del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Decret 142/2008), disponibles en el següent enllaç: Currículum de Batxillerat – Història del Món Contemporani.

El sistema d’avaluació de cada unitat serà permanent, derivat del apunts i tasques realitzades durant les sessions. L’alumnat participarà en la seva pròpia avaluació i la dels companys i companyes, malgrat que el professor és qui finalment decidirà la nota derivada de cada unitat, tenint en consideració els paràmetres del centre i especificitats de cada alumne. En principi no es planteja la realització d’exàmens, en tot cas es realitzaran com a instrument de recuperació per aquells i aquelles que no hagin assolit el nivell mínim d’adquisició de coneixements i competències.

Durant aquesta unitat l’activitat avaluadora rerpresentarà el 40% del total, altra 40% derivat de les tasques realitzades durant les diverses sessions i un 20% relacionat amb l’actitud i participació a l’aula. Existeix la possibilitat de realitzar activitats voluntàries i optatives per tal de pujar la mitjana d’aquesta unitat.

Índex de continguts

Activitat avaluadora

  • Fes clic aquí per a la seva consulta.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s